Η νέα ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας λειτουργεί στη διεύθυνση lakepamvotis.eu - Μεταβείτε
O Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων ενσωματώθηκε στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ. Κ.Α.) σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/9236/400/2-2-2022 απόφαση (ΦΕΚ 517/Β/9-2-2022)
Η ιστοσελίδα της νέας Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://necca.gov.gr/mu-epirus
Η παρούσα ιστοσελίδα του πρώην Φορέα (https://www.lakepamvotis.gr) πλέον δεν ενημερώνεται και παραμένει για αρχειακούς λόγους.
Επικοινωνία: mdpp.epirus@necca.gov.gr
Natural Environment and Climate Change Agency (NECCA) incorporated Lake Pamvotis Management Body, due to MD ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/9236/400/2-2-2022 (GG 517/Β/9-2-2022)
The website of Management Unit of the Protected Areas of Epirus is available at the following url:
https://necca.gov.gr/mu-epirus
The present website of the ex-Management Body (https://www.lakepamvotis.gr) is not currently updated and remains live for archival purposes.
Contact: mdpp.epirus@necca.gov.gr
Η νέα ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας λειτουργεί στη διεύθυνση lakepamvotis.eu - Μεταβείτε
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στις 2 Φεβρουαρίου, ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας πραγματοποίησε προβολή της κινητής του έκθεσης στο ισόγειο του Περιφερειακού Μεγάρου, για το διάστημα από 2/02/2016 έως 12/02/2016, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Η έκθεση προβάλει την βιοποικιλότητα της Προστατευόμενης Περιοχής της λίμνης Παμβώτιδας καθώς και τις δράσεις του Φορέα, ενώ οι επισκέπτες μπόρεσαν να προμηθευτούν το νέο έντυπο υλικό του Φορέα, αλλά και να παρακολουθήσουν το νέο ντοκιμαντέρ με θέμα "Λίμνη Παμβώτιδα: ένα καταφύγιο ζωής και φύσης". Τέλος, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της έκθεσης και ενημέρωση σε 277 μαθητές από 8 σχολεία και προβολή του ντοκιμαντέρ.